Sådan fik jeg lavet min egen reolvæg med laserskæring

Realisér dine idéer med en ny opbevaringsløsning

Mangler du opbevaring til dine bøger om franske filosoffer, de kongelige porcelænsfigurer eller din samling af fossiler fra Vesterhavet? Kan du høre, hvordan din reol knirker og er på nippet til at give op, hver gang du placerer noget nyt på hylden? Har din væg nogle særegne dimensioner, der gør det svært at få en standard reol til at passe ind? Løsningen kan være at benytte laserskæring til at få fremstillet hylder af rør i aluminium, som kan tilpasses dine behov for plads og rummets dimensioner.

uld undertøj

Undertøj sko hænger sammen. Se her hvorfor

Derfor vælger jeg Merino-uldundertøj

Mange har spurgt mig, hvorfor jeg bruger det uldundertøj, jeg gør. Folk har svært ved at forstå, at jeg rent faktisk føler mig tilpas i uld, og jeg forstår godt denne tvivl. Jeg har nemlig aldrig selv været ret vild med følelsen af uld, men det er jeg nu kommet over, da jeg har fundet det helt rigtige Merino uldundertøj hos Brubeck.

Solbriller og lækre sko , det hører sammen. Se her hvorfor

Der var mange der ikke brød sig super meget om skoene fra Swiss Masai fordi de så “underlige” ud. Men hvad du ikke har på fødderne, må du have i hovedet. Eller noget.

For hvorfor vælger vi egentlig sko og solbriller efter hvordan de ser ud ? Det har vi lavet en undersøgelse, som tager udgangspunkt i solbriller fordi at det for mange er blandt de ultimative accessories. Altså tøj, eller sko som dybest set bare er til for pyntens skyld, eller er de ? Solbriller-til-damer