ERP. Microsoft C5 kursus og Nav – Det er ERP

En af de programmer som har hjulpet mig med at holde styr på mine økonomiske nøgletal i forhold til dette at skabe en og vedligeholde en blog som denne her om Masai Sko, er et økonomisystem fra Microsoft der hedder C5. Det er også det man kalder et ERP system. Og det har jeg skrevet lidt om her.

Brug din tid hvor den gavner mest med ERP

word composition of the concept ERP (Enterprise resource planning)

word composition of the concept ERP (Enterprise resource planning)

ERP eller Enterprise ressource planning er et værktøj, der kan hjælpe dig med at håndtere en lang række af din virksomheds mere funktionelle og praktiske områder som eksempelvis økonomi og organisering.

 

Sagt på en anden måde samler og overskueliggør et ERP-system de praktiske, men tidskrævende, opgaver, således du får et bedre og overblik og ikke mindst mere tid til at sælge din virksomheds produkter eller ydelser. Hos os sælger vi flere forskellige systemer, der egner sig til forskellige typer af virksomheder, og har du brug for hjælp til dem, kan du med fordel tilmelde dig vores ERP kursus.

Microsoft Dynamics C5 – løsningen til mindre virksomheder

Du tænker måske, at ERP kun er for store virksomheder, der har brug for at håndtere og effektivisere en masse forskellige opgaver, men mindre virksomheder kan bestemt også have stor gavn af et økonomisystem. Microsoft Dynamics C5 er en ERP løsning, der egner sig rigtigt godt til mindre virksomheder. Programmet kan blandt andet hjælpe dig med at administrere din økonomi, dit regnskab og dine projekter, således du sparer både tid og overskud. Mange, der driver en mindre virksomhed, har ikke ansat kontorpersonale til de praktiske ting, og jo nemmere de elementer bliver at håndtere, jo mere tid og kræfter er der til at sørge for at tjene penge til virksomheden.

Microsoft Navision til den sprudlende virksomhed

Er din virksomhed i vækst, og har du planer om at udvide, så kan Microsoft Navision være et rigtigt godt online regnskabsprogram at investere i.  Programmet rummer lidt flere muligheder end C5, da større virksomheder ofte har anderledes og flere opgaver at håndtere. Med Microsoft Navision får du eksempelvis ud over økonomistyring og regnskab mulighed for at administrere dine kampagner og salgsmuligheder, mens du kan anvende programmets Business intelligence-funktion til at analysere og synliggøre din præstationer, så du ved, hvad du gør godt, og hvad der skal forbedres.

 

Få styr på det praktiske med et ERP Kursus

Hos os i Erpsupporten.dk kan du bestille både Microsoft Dynamics C5 og Microsoft Navision, og vi står selvfølgelig altid klar med support, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål. Du har også mulighed for at tage et Microsoft Navision kursus eller et C5 kursus, hvor du lærer at bruge programmet så optimalt som overhovedet muligt. Det kan være svært at vide, hvilket system du skal vælge, men det hjælper vi gerne med. Du er altid velkommen til at kontakte os på 70 70 70 66 til en hyggelig og produktiv snak om ERP.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *