Et firma som har hjulpet mig er Aktiv 3 Ejendomsservice

Da jeg startede ud medf at skulle sælge Swiss Masaii sko, havde jeg ikke mange penge, og derfor arbejdede jeg ekstra med at vaske trapper og passe ejendommen for firmaet Aktiv 3.

Det betød faktisk ret meget for mig. så de har fået lov til at få en lille reklametekst her på siden.

Hvis du vil se mere om at at arbejde med ejendomsservice kan du besøge de her 3 sider:

Men nu til lidt lovprisning 😉

Aktiv 3 udfører ejendomsservice i København,Ballerup, Herlev, Hellerup, Lyngby og Holte.

Med virksomhedsstart i år 1999 er Aktiv 3 en af de ældste spillere på markedet indenfor ejendomsservice ( trappevask, snerydning, kontorrengøring og andre opgaver i deres rengøringsfirma) aktiv3_logo-2

Med vores medarbejdere som bor lokalt , lige rundt om hjørnet, i Ballerup, Herlev , Hellerup, Lyngby og Holte, kan vi hurtigt rykke ud og tilbyde jer den service som har givet os så mange gode år i branchen

Ejendomsservice i København. Det er mit erhverv

Indrømmet, jeg skal også bruge den blog til at reklamere bare en lille smule for mit rengøringsfirma Aktiv 3, som laver ejendomsservice i København ( se min hjemmeside her) Vi laver trappevask, snerydning, kontorrengøring, privat rengøring og anden erhvervsrengøring.

Jeg startede i 1999 da jeg var ansat som trappevasker i et ejendomsservicefirma her i København. Det firma jeg arbejdede i fik enormt mange klager, og mistede kunder i en lind strøm. Jeg forstod simpelthen ikke, hvorfor at ejeren ikke bare passede på sine kunder, og dermed fik et større firma. Hans svar var : ” Jeg får jo bare nogle nye ! “.

Og rigtigt nok, han fik nye kunder til trappevask, snerydning og anden ejendomsservice i København jævnligt. Men hvis han nu passede på dem som han havde, havde hans firma været endnu større + at han slap for irriterende telefonopkald hele tiden fra kunder der klagede.

VIL DU SELV STARTE MED EJENDOMSSERVICE ?

Han spurgte mig så en dag om jeg selv ville starte op så . Han mente at jeg havde en god arbejdsmoral, og siden jeg synes det måtte være så let, så kunne jeg jo selv starte. Det gjorde jeg så, og jeg fik min første kunde med trappevask og snerydning af ham. Og siden da , har jeg arbejdet indenfor den branche. Og tro det eller lad være, men jeg elsker stadig det job. Man gør en forskel, og holder København ren

Senere, i år 2013 slog jeg mit ejendomsservice firma sammen med min brors firma ( det kan du se her )

Dette var den korte version af mit arbejde. Jeg vil sikkert skrive lidt mere om det senere

  • Kontakt os nu og få tilbud der er til at stole på, på telefon : 42101040 eller via mailen : support@aktiv3.dk

 

Snerydning

Snerydning i Roskilde – Helsingør og Køge

Aktiv 3 har tilbudt , og udført snerydning i København i over 10 år nu , med super succes. I de 2 sæsoner med snerydning i 2009 og 2010 , hvor det sammenlagt blev til 59 dage med snerydning i København, og hvor vi har lavet snerydning for 42 kunder har vi fået 2 (!) klager. 42 x 59 = 2478 gange med snerydning & 2 klager.

Jo vi er lidt stolte.

Så stolte at vi nu gerne vil føre den ejendomsservice som vi allerede udfører i Roskilde , Køge og Helsingør endnu videre, til nu også at omfatte snerydning i disse områder. Vi er klar nu

Vores succes er bygget på at tage den rette pris. Nogen påstår at de kan rydde sne for jer i en hel sæson for 600,- kr lige meget hvor meget det sner. I skal bare huske at give dem penge INDEN at det sker. Og andre tager så voldsomme beløb at det er nok til at ruinere selv den sundeste økonomi i en bolig eller grundejerforening.

Lad os høre fra jer på telefon : 42 10 10 40 eller på email : support@aktiv3.dk, og i er skridt tættere på en troværdig og stabil løsning på snerydning i Roskilde, Helsingør eller Køge.

Mange tak for din opmærksomhed

Mvh

 

Ejendomsservice København

Ejendomsservice i København.. Handler IKKE om Ole Sohn !

Denne her side har tidligere handlet om Ole Sohn. Det var en kampagnehjemmeside fra Liberal Alliances Ungdom. Og det var sjovt nok at drille Ole Sohn lidt, men nu skal det handle om at lave forretning, og det er jeg sikker på at Liberal Alliance vil værdsætte

Aktiv 3 er et rengøringsfirma som udfører ejendomsservice i København. Deres opgaver består typisk af trappevask, snerydning, holde opsyn med varmecentraler, beboerkontakt, udlejning af affugtere,

Og anden rigtig fin viceværtservice. Både Aktiv 3 og Keaps har over 13 års erfaring med ejendomsservice i København. Ja tilsammen har de over 28 års erfaring med viceværtservice, trappevask, snerydning og kontorrengøring.

Hvorfor er ejendomsservice vigtigere end Ole Sohn ?

Ja det tror selv det mest hardcore medlem af Liberal Alliance godt ved : for di Ole Sohn bare snakkede om revolutionen, da de endelig blev valgt ind, svigtede han alle sine valgløfter, og løb senere af posten. Det er der ikke meget ULV over, snarere en bange hundehvalp.

Aktiv 3 og Keaps møder op på arbejde hver evig eneste dag og give den en skalle med deres trappevask, snerydning, kontorrengøring og anden ejendomsservice i København.

Så lige præcis DER er forskellen. Støt dansk erhverv, og del den her side på de sociale medier, lav masser af links til siden her. Link fra din blog, Bare gå amok, og støt dansk erhverv !

 

 

https://www.youtube.com/user/vicevaertservice

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *