Sådan fik jeg lavet min egen reolvæg med laserskæring

Realisér dine idéer med en ny opbevaringsløsning

Mangler du opbevaring til dine bøger om franske filosoffer, de kongelige porcelænsfigurer eller din samling af fossiler fra Vesterhavet? Kan du høre, hvordan din reol knirker og er på nippet til at give op, hver gang du placerer noget nyt på hylden? Har din væg nogle særegne dimensioner, der gør det svært at få en standard reol til at passe ind? Løsningen kan være at benytte laserskæring til at få fremstillet hylder af rør i aluminium, som kan tilpasses dine behov for plads og rummets dimensioner.

En personlig reolvæg

Jeg havde i lang tid ønsket mig en reolvæg, hvor alle bøger, det meste nips og de af potteplanterne, der stadig var i live, kunne få en plads. Imidlertid stod jeg over for den hurdle, at tingenes fylde overskred målene på selv de største reoler, jeg kunne finde i boligforretningernes kataloger. Derudover ville jeg gerne udnytte loftshøjden i rummet til fulde, hvilket heller ikke lod sig gøre med de standardiserede produkter. Derfor gik jeg i gang med at undersøge, hvordan jeg kunne få fremstillet den reol, der efterhånden havde manet sig tydeligt frem på min nethinde.

Fælles ideudvikling

De fleste af møblerne i stuen var af træ, og for at undgå, at mit hjem kom til at ligne et udstillingsvindue fra Trævarefabrikkernes Udsalg, valgte jeg, at selve reolsystemet skulle laves af metalstænger i sort aluminium med træhylder, jeg ville male i sorte. Jeg havde en nogenlunde idé om, hvad det var, jeg ønskede mig, men når jeg ringede rundt for at få tilbud på møblet, havde jeg svært ved at præcisere det. Da jeg fik fat i Danlaser, var det en helt anden sag. De hjalp mig med at få formuleret, hvad det helt konkret var, jeg gerne ville have, og i fællesskab kom vi frem til et særdeles tilfredsstillende resultat.

Vejledning gennem hele processen

Ved hjælp af laserskæring kunne Danlaser fremstille en flot reol, der strækker sig i hele min stuevægs højde og bredde, så jeg kommer ikke til at mangle opbevaringsplads lige foreløbigt. Gennem hele processen fremgik det tydeligt, at Danlaser har stor ekspertise indenfor laserskæring, og de rådgav mig grundigt om de forskellige materialer, de kan udføre laserskæring i. Valget faldt på rør i sort aluminium, og jeg er rigtig godt tilfreds med resultatet. Det er selvfølgelig også et stort plus på kontoen, at Danlaser på ægte nordjysk manér tog en glimrende pris for arbejdet med laserskæringen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *