Solbriller og lækre sko , det hører sammen. Se her hvorfor

Der var mange der ikke brød sig super meget om skoene fra Swiss Masai fordi de så “underlige” ud. Men hvad du ikke har på fødderne, må du have i hovedet. Eller noget.

For hvorfor vælger vi egentlig sko og solbriller efter hvordan de ser ud ? Det har vi lavet en undersøgelse, som tager udgangspunkt i solbriller fordi at det for mange er blandt de ultimative accessories. Altså tøj, eller sko som dybest set bare er til for pyntens skyld, eller er de ? Solbriller-til-damer

Læs hele vores undersøgelse her:

Er dyre eller billige solbriller bedst ? 

(følgende undersøgelse er baseret på solbriller købt fra denne her webshop: http://www.seerup-optics.dk/solbriller/ )

 Mange har spurgt: Hvad er bedst, billige eller dyre solbriller? Og kan det overhovedet betale sig at købe dyre solbriller, når man nu kan få dem ret billigt, ikke mindst på charterejser ?

Svaret er: At når handler om UV beskyttelse, så er der nogle standarder som skal efterleves for at din solbrille yder den UV beskyttelse som loven kræver for at kunne kalde den en UV beskyttende solbrille. Og disse standarder kan for eksempel hedde: CE Mærket ( som det er det certificeringsmærke vi kender her i Danmark), men i andre lande kan de hedde noget. For eksempel hedder standarden for certificering af UV solbriller for AS/NZS 1067 mærket.

Langt de fleste af de solbriller som du kan købe billigt overholder disse standarder, da det ikke kræver noget særligt at lave en UV sikker solbrille.

Men der er andre ting der er vigtige

Kvalitets solbriller holder nemlig længere, og er mere sikre

For eksempel er glassene mere brudsikre, så du ikke får solbrilleglas i øjnene, hvis du skulle få en fodbold i ansigtet eller lignende. Det betyder også at du kan beholde dine solbriller i mange flere år, da de knap så nemt ødelægges. For de fleste mennesker er det ret vigtigt.

Men de sidder også bedre, og mere komfortabelt fast på ansigtet.

Da solbrillerne på de mere eksklusive solbrillefabrikker gør en del mere ud af at samle solbrillerne ordentligt, betyder det at du når du får dem leveret til dig, så sidder de bare bedre fast, og føles mere komfortable.

Og så er det udseendet. Selvom der er mange kopi-solbriller som efterligner de store brands, så kan den erfarne solbrille kender godt se forskel på kvaliteten af materialerne, og på den måde brillen er samlet på.

Så jo, du kan godt få billige solbriller, men de er billige af en årsag. Og hos SEERUP har vi ikke discount solbriller, men vi har billige kvalitetssolbriller. Og det har vi fordi vi har erfaring med solbriller.

Tak fordi du læste med på den lile guide og test af billige solbriller vs kvalitetssolbriller. Skal du bruge mere support til at finde dem som passer lige præcis til dig, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Hvis du ved lige præcis hvad du vil have, så er det jo bare at købe her på vores webshop.

 

Kilder:

https://ing.dk/artikel/spoerg-scientariet-er-billigere-solbriller-daarligere-end-dyre-159028

http://science.howstuffworks.com/innovation/everyday-innovations/sunglass1.htm

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *